Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra Európa térképpel

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

3.0/2 értékelés

Cikkszám: 161752

 • Teljes 3D-s tartalom
 • Valósidejű forgalmi információ
 • Hangutasítások 20 nyelven

 

részletes leírás
tulajdonságok

2014.05.26.

9.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra Európa térképpel

  A profi autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás közösségi élettel telítve. Ez a Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra a Sygic futurisztikus, háromdimenziós terméke.
  Hangutasítások több, mint húsz nyelven, városinformációk,  POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információk a Wikipédiából, mindez TeleAtlas térképalapon.

  Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok a Sygic-tól helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Sygic felhasználókkal. Helyzetünk közzététele közösségi oldalakon (Facebook, Twitter)
  A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva, stabil, megbízható és minden eddiginél gyorsabb tudást biztosítva ezzel, amit csak internetkapcsolat adhat világszerte.

  Azoknak, akik az online kapcsolatot részesítik előnyben, a Sygic valós idejű információkat ajánl. Chatelhet, barátok hollétéről tájékozódhat, megoszthatja velük tartózkodási helyét, vagy választott későbbi célpontját, időjárást és forgalmat ellenőrizhet...

  A Sygic GPS Navigation 3D-s navigációs szoftver Android-ra a következő generációs okostelefonok és személyes navigációs eszközökre készült.

  Frissítési információk:
  A szoftvert az Android Marketből ingyenesen frissíteni lehet. A frissítés csak az alapszoftverre terjed ki, nem tartalmazza a térképadatbázis adatainak frissítését!

  Legfrissebb térképek
  Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest e leggyorsabban célba érjen.

  3D Hardvergyorsítás
  A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja.

  Valósidejű forgalmi információ
  Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített - pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció a sygic.com weboldal Extrák menüpontjában vásárolható meg.     Közvetlen utcakeresés
  Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

  Navigációs utasítások

  A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

  Sebességmérő kamerák bejelentése
  A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

  Navigálás partnerekhez
  A telefon névjegyzéke közvetlenül megtalálható a Sygic szoftverben. Jusson el könnyen és gyorsan a barátaihoz és ismerőseihez a nélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.

  Többpontos útvonaltervezés
  Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

  Iránytű szerinti iránykeresés
  A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.            

  Multitask támogatás
  Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

  Multi-touch kijelző támogatás
  Húzza át a térképen, görgesse a menüt, vagy nagyítson bele és kicsinyítsen a térképbe az ujjaival.

  Automatikus forgatás
  A jobb nézethez forgassa el a készülékét és a képernyő automatikusan átvált.

  Autó-hifi integráció
  Az autó-hifi integráció révén (A2DP protokollal) az alkalmazás használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti. A zene automatikusan elnémul, amikor a következő utasítás elhangzik.

  Zene halkítás

  Hallgasson zenét vezetés közben, amíg a Sygic-al navigál. A halkítás finoman csökkenti a hangerőt, amíg a Sygic vezetési utasításokat ad és visszaállítja a normál hangerőt a jelzések között.

  Városinformációk
  A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

  Útinapló
  Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

  Időjárás
  Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

  Térképek a telefonon
  A Sygic a térképeket a telefonban tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

  Látnivaló felhívása
  Hívja fel a megadott helyet a "Látnivaló hívása" funkció segítségével. Ez után a számot eltárolhatja a névjegyzékben, így előkeresheti, amikor szükség van rá.

  Helyzet megosztása
  Néhány érintéssel bármilyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és email-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

  Facebook és Twitter integráció
  A "Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz" funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a "követői" tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profiljában - akár Google Maps helymeghatározással együtt.   


  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Sygic

  Európa

  POI (hasznos helyek) pontok, részletes hangutasítások, teljes 3D, útvonal tervezés

  nincs

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  2 (2014/03/29)

  semmi

  khmm

  Tudom, hogy régi a hozzászólás de.....
  Hát egy navigációs szoftvert nem az minősít, hogy 1x eltalál vele valaki Olaszországba!Erre minek navigációs program??
  Fuvarozom.
  Ez a navigációs szoftver bátran állíthatom nem alkalmas a pontos állandó használatra.Ennél még a buherált navim is jobban teljesített egy 10ezer ft-os kínai készülékkel.
  Csak próbáltam IGO mellett.Nem vettem meg, mert hülye azért nem vagyok!

  0 Jelentem Válasz


  1 (2011/09/20)

  Felhasználóbarát, szép felület

  Néha magától kilép (HTC Legend)

  Nekem bevált ez a szoftver, a külföldi térképek is jók, voltunk vele Olaszországban is! A Marketben van fent 7 napos próbaverzió, szerintem először azt próbáljátok ki, aztán ha nektek is bejön, akkor itt tudtok hosszabbítani. 10 000-et bőven megér!

  0 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!