Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Örömmel jelentjük be, hogy az országban egy újabb helyen, Pécsett megnyitottuk legújabb szaküzletünket.

A Rákóczi út 49. szám alatt (a Rákóczi Házban) a tőlünk megszokott széles választékkal és szíves kiszolgálással várjuk hétköznap 9 és 17 óra, szombaton pedig 9 és 13 óra között új és visszatérő vásárlóinkat!


Pécsi szaküzletünk elérhetősége

Megközelítés: Az Árkád Bevásárló központ északi bejáratával szemben, pár perc sétával megközelíthető a távolsági busz és vasútállomástól.

Az új szaküzletünkben – mely átvételi pontként is szolgál - természetesen ugyanazokat a szolgáltatásokat és hasonló széles termékkínálatot találják, amit más üzleteinkben. Már megszokott kedvező árakkal, állandó és időszakos akciókkal, vonzó hitelajánlatokkal és szakképzett eladókkal várjuk önöket!
Térjen be hozzánk most, megelőzve a karácsony előtti tömeget és megkímélve magát a kapkodástól!

Új szaküzletben, a kiszemelt termékeket kezükbe foghatják, összehasonlíthatják egymással, vagy éppen kikérhetik értékesítő kollégáink véleményét.

2010. november 24 és 2010. november 27 között kiemelt akciókkal várjuk Önöket pécsi szaküzletünkben.
Az akciós újságot keresse postaládájában vagy lapozza át online.

Ajánlataink kizárólag pécsi üzletünkben a készlet erejéig érvényesek.A pontos részletekről érdeklődjön munkatársainknál a [email protected] címen.

Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!