Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. Az Extreme Digital Online áruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következő dokumentumban érhetők el: Általános szerződési feltételek

Az Adatvédelmi nyilatkozat a következő dokumentumban érhető el: Adatvédelmi nyilatkozat

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.
Egyéb feltételek
Az Extreme Digital Online áruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában az Extreme Digital Online áruház a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.
Az elektronikus szerződéskötés lépései
1. Regisztráció webáruházunkba.
A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
 
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
 
3. Az Extreme Digital Zrt. a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az az Extreme Digital Zrt., illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
 
4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon szaküzleteinkben, vagy szerződött futáraink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A terméket weboldalunkon keresztül elektronikusan, kiszállítás esetén utánvéttel (Utánvétes fizetés esetén vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!) , vagy szaküzleteinkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel, vásárlási utalvánnyal, vagy bankkártyával fizetheti.
 
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
 
6. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az Extreme Digital Zrt. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
- a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
- a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a [email protected] e-mail címen, vagy a (1) 452 0090-es telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.
Szállítási információk
Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak cégünknél, budapesti szállítási cím esetén egy munkanapon belül vállaljuk a csomag kézbesítését. Szolgáltatásunk 14:30-ig leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik, 18-20 óra közötti kézbesítéssel. A szolgáltatás költségét, bruttó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja, ez alatti megrendelések esetén a házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft.
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

Az Extreme Digital kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Extreme Digital követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet az átvevő pontunkba (1044 Budapest, Ezred u. 2 (122-es kapu)) történő személyes visszajuttatással vagy bármely futárszolgálattal a fenti átvevőpontba történő visszaküldéssel. Az Extreme Digital technikai okokból postai csomagot nem tud fogadni, ezért postai úton a termék visszaszolgáltatása nem lehetséges. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a Royal Sprint mindenkori díjtáblázata az irányadó:
DÍJTÁBLÁZAT

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a partner pontjainkban történő személyes átvétel esetén is gyakorolhatja 8 napos elállási jogát. Kérjük, hogy ebben az esetben ne az átvételi pontba vigye vissza a terméket, hanem kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a visszaszállítás bonyolításával kapcsolatosan. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.

Interneten történt vásárlással kapcsolatosan szaküzleteink nem tudnak vásárlóink segítségére lenni.

Tájékoztatjuk, hogy szaküzleteinkben és internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat a következő telefonszámokon:
(1) 452 0090, (30) 222 7777, vagy a következő e-mail címen: [email protected]!
Fizetési lehetőségek
Szaküzleteinkben készpénzzel, bankkártyával és az alábbi utalványok bármelyikével fizethet:

 • Extreme Digital Ajándék utalvány
 • Sodexo Ajándék utalvány
 • Sodexo Iskolakezdési utalvány
 • Sodexo Bónusz utalvány
 • Ticket Compliments Top Premium Ajándék utalvány
 • Ticket Service Beiskolázási utalvány
 • Chéque Déjeuner CADHOC
 • Chéque Déjeuner Sulicsekk
 • Chéque Déjeuner Kultúrcsekk
 • Chéque Déjeuner Otthoncsekk
 • Malom vásárlási utalvány (csak a kecskeméti Malom Plázában fogadjuk el)
 • Mammut vásárlási utalvány (csak a Mammut üzletházban fogadjuk el)
 • Pólus Center vásárlási utalvány (csak a Pólusban Centerben fogadjuk el)

Weboldalunkon keresztül lehetőség van - az erre alkalmas bankkártyával - bankkártyás fizetésre!

Kiszállítás esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Üzleteinkben 20.000 Ft feletti bankkártyás fizetések esetén, vásárlóink érdekében az aláírás ellenőrzése mellett munkatársunk köteles elkérni egy a kártyatulajdonos személyazonosságát igazoló fényképes igazolványt is.
Extreme Digital
Az eladó adatai
Cégszerű megnevezése:
Extreme Digital Zrt.
Adószáma:
14174179-2-41
Cégjegyzékszáma:
Fővárosi Cégbíróság által kibocsátott jegyzékszám: 01-10-045869
A székhely címe:
1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
Üzlet/telephely címe:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 15.
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut I.
1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 15.
1152 Budapest, Szentmihályi út 131. Pólus
1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
4024 Debrecen, Piac u. 56.
9021 Győr, Jókai u. 13-17.
6000 Kecskemét, Korona u. 2.
3535 Miskolc, Corvin u.7.
7622 Pécs, Rákóczi út 49. Rákóczi ház
6720 Szeged, Horváth Mihály u. 8.
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1. Alba Plaza
Telefon:
(1) 452 0090, (30) 222 7777
Jogi, etikai feltételek
GM nyilvántartási szám (engedély csomagküldő kereskedelmi tevékenység végzéséhez):
C/003 499
A nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:
MKEH
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)
Címe:
1044 Budapest, Ezred u. 2 (122-es kapu)
Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás:
H, Sz: 10-18-ig; K, Cs, P: 10-17-ig
Telefonszáma:
(1) 452-0090, (30) 222 7777
Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás:
Munkanapokon 9-19 óráig, szombaton 9-14 óráig.
Faxszáma:
240-1791
Kapcsolattartó személy:
Almási Katalin, vevőszolgálati vezető
Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailen beérkezett megkeresésekre:
2 munkanap
Vásárlási feltételek
Teljesítés költsége:
Telefonos ügyelet nyitvatartás:
Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 2 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.
Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:
Termékekre érvényes jótállás és annak részletei:
Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!