Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Fujifilm FinePix S2980 digitális fényképezőgép

További képek Fujifilm FinePix S2980 digitális fényképezőgép

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

4.8/6 értékelés

Cikkszám: 204329

Garancia: 2 év

részletes leírás
tulajdonságok

2014.02.09.

39.990 Ft

 • Nem kapható

  A terméket már nem forgalmazzuk.

  Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

  részletes leírás

  Optikai és digitális zoom

  Az S2980-et 18x optikai zoommal látták el, a zoom értéke pedig 28 – 504 milliméterig terjed. Az életlen felvételek elkerülésének érdekében a készülékben egy érzékelő eltolásos stabilizátor található. Mindenféleképpen meg kell említenünk, hogy az optikai zoom használata mellett lehetőség van digitális zoom használatára is, még akkor is, ha ennek a használata minőségromlással jár. Ennek az értéke: kb. 6,7x. A digitális zoom használata továbbra is letiltható menüben, a véletlen képminőség romlás elkerülésének érdekében. A zoom nem csak állókép készítésekor használható, lehetőség van a mozgókép készítésekor is optikai zoommal dolgozni.

   

  Fókusztartomány és ISO érték

  A fényképezőgéppel 40 centimétertől tudunk éles képet készíteni a végtelenig nagylátószög esetén. Tele esetén ez az érték 2,5 métertől terjed a végtelenig. Makró felvétel készíthető akár 2 centimétertől 3 méterig. Az éles felvételeknek feltétele, hogy makró és szuper makró funkcióban a zoom használatát mellőzzük. A kamera ISO értéke ISO 64-ről indul és maximálisan ISO 6400-ig tart, bár 3200-es és 6400-as értéken a kamera a felbontást automatikusan leveszi S, vagyis alacsony felbontásra. A fényképezőgéppel lehetőség van az ISO érték maximálásának. Az ISO választásnál beállítható hogy a kamera maximálisan mekkora ISO értéket használjon, ez lehet ISO AUTO400, AUTO800. Ilyen beállításban a kamera a beállított ISO értéket nem fogja túllépni felvételkészítés során.

  SR AUTO technológia és jelenetmódok

  Az SR AUTO témafelismerő rendszer lényege a következő: a felhasználó a lefotózni kívánt témára állítja a fényképezőgépet, majd a gép a jelenet-felismerés funkció használatával kiválasztja a legmegfelelőbb beállítást. A kamera SP /speciális programautomatika/ módjában 16 különféle mód közül választhat a felhasználó: naturális fény, naturális & vaku, zoomsorozat, mosolyfelismerés, portré, tájkép, sport, éjszakai, éjszakai állvánnyal, tűzijáték, naplemente, hó, vízpart, parti, virág, szöveg. Az újdonság a mosolyfelismerő funkció, melynél a zár automatikusan kiold, azaz exponál, ha az intelligens arcfelismerés mosolygó arcot észlel.

  Záridő és fehéregyensúly

  A kamerával a különböző beállítási módoknak megfelelően változik a záridő is. Ez maximálisan 8 másodperctől 1/2000-ig terjed beállítástól függően. A fehéregyensúly beállítást az automata beállításán kívül 6 előre beállított mód biztosítja: napfényhez, nappali fluoreszkálóhoz, meleg fehér fluoreszkálóhoz, hideg fehér fluoreszkálóhoz, izzólámpához. Ezen kívül, ha szükséges a felhasználó be tud állítani egy egyedi fehéregyensúlyt is, ha a fotózási helyzet úgy kívánja.

   

  LCD kijelző és vaku módozatok

  A FinePix S2980 hátulján is megtalálható a 3,0" méretű LCD kijelző, mely lehetővé teszi, hogy az elkészült képeket pontosan visszanézzük, ellenőrizzük. Az LCD kijelző felbontása 230 000 pixel. A kamera rendelkezik EVF (elektronikus) keresővel is, melynek a mérete 0,2", felbontása pedig 200 000 pixel. A kamerán a szokásos vakumódozatokat találjuk, kiegészítő vaku csatlakoztatására nincs lehetőség.

   
  tulajdonságok

  összehasonlítás

  Fuji

  14 megapixel

  18x

  "3,0"""

  SD, SDHC, SDXC

  100, 1600, 200, 3200, 400, 64, 6400, 800

  Optikai stabilizátor

  van

  14 megapixel

  28 - 504mm

  6,8x

  CCD

  nincs

  Contrast TTL, Követő AF

  5 cm

  nem helyezhető rá szűrő

  nincs

  kompakt

  nincs

  f/3,1 - f/5,6

  1/2000 - 8 másodperc

  "1/2,3"""

  nincs

  automata, derítés, vörösszem-hatás csökkentő

  ± 2EV 1/3EV lépésköz

  256 zónás TTL, átlag, multi-szegmensű, szpot

  van

  nincs

  van

  1280 x 720, 30 fps, 320 x 240, 30 fps, 640 x 480, 30 fps

  nincs

  van

  10 másodperc, 2 másodperc

  nincs

  műanyag

  AVI

  AA akkumulátor/elem

  AA

  van

  van

  hordozószíj, USB kábel

  118x80,9x99,8 mm

  341 g

  18x-os optikai zoom, Hd videó felvétel,választható téma

  2 év

  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.

  amit vásárlóink mondtak a termékről

  Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

  Pl.: Könnyű használat, jó ár

  Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

  Min. 6 karakter
  Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

  • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
  • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

  Fórumszabályzat, moderálási elveink


  6 (2014/06/01)

  Fuji

  még nem tudom...

  15 ezerért 2014 május végén egy nagyáruházban kallódó kifutó modell utolsó darabját csíptem meg, régóta szerettem volna Fuji gépet, nem vagyok profi fotós, de szeretek fotózni, nem tudom, h jól választottam-e, majd kiderül, de ahogy látom, a kompakt kategóriát kinyírja a megapixel mánia, és egy valóban jó gép már lassan 100 ezerbe kerül... ami nekünk drágának tűnhet, de mi van a Lajtán túl, ott mindenkinek profi gépe lehet...

  0 Jelentem Válasz


  5 (2013/05/25)

  Hosszú üzemidő

  Az autofókusz néha rossz helyre fókuszál

  Ebben az árkategóriában szerintem remek gép, kezdőknek ideális. Jó a fogása, az akkuval meglepően takarékos. (Varta ReadyToUse akksikkal használom, alig bírom lemeríteni) A képminősége ugyan nem kiemelkedő, de teljesen rendben van ha nem dslr-el akarjuk összehasonlítani. A képstabilizátor remekül teszi a dolgát.

  21 Jelentem Válasz


  4 (2012/11/18)

  Hosszú üzemidő, remek kialakítás

  4 AA elem kell hozzá

  Ez az első ilyen típusú gépem, és még a sok funkcióban néha-néha elveszek, de ettől függetlenül, remek kis gép!

  45 Jelentem Válasz


  3 (2012/09/27)

  A közel 5 ezer Ftos csökkenést ha előre tudom akkor valószinű, hogy most vásároltam volna meg. Ettől függetlenűl a maximális csillagot adom mert a termék tetszik és jó. Mitöbb az eredeti normál elemek is még bírják a kiképzést így kb, 200 kép elkészítése után is.

  269 Jelentem Válasz


  2 (2012/09/27)

  Szép és könnyű a gép kezelése is.

  Amikor kb másfél hete vásároltam még drágább volt.

  A közel 5 ezer Ftos csökkenést ha előre tudom akkor valószinű, hogy most vásároltam volna meg. Ettől függetlenűl a maximális csillagot adom mert a termék tetszik és jó. Mitöbb az eredeti normál elemek is még bírják a kiképzést így kb, 200 kép elkészítése után is.

  193 Jelentem Válasz


  1 (2012/09/27)

  Szép a gép, könnyű kezelni.

  1 hete csomagban közel 5 ezer Ftal drágábban vettem mint amennyiért jelen pillanatban árulják! Igaz a táskának jobban örülök mint az lcd védő fólia+törlőkendőnek.

  A közel 5 ezer Ftos csökkenést ha előre tudom akkor valószinű, hogy most vásároltam volna meg. Ettől függetlenűl a maximális csillagot adom mert a termék tetszik és jó. Mitöbb az eredeti normál elemek is még bírják a kiképzést így kb- 200 kép elkészítése után.

  14 Jelentem Válasz


  Összehasonlítás: 0 db termék
  Összeset törli
  Kijelöltek összehasonlítása
  Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
  Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
  A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

  Kérjük, várj!